NHL-seura San Jose Sharks on kiinnittänyt riveihinsä isokokoisen laitahyökkääjän Barclay Goodrow’n. 188-senttisen ja 98-kiloisen Goodrow’n sopimus on kaksivuotinen.

Goodrow, 24, pelasi viime kauden päasiassa AHL-seura San Jose Barracudan riveissä. AHL:ssä mies kasasi 61 ottelussa kelpo tehot 25+20=45. Pudotuseleissä miehen saldo 15 ottelussa oli 5+5=10.

– Goodrow pelasi avainroolissa Barracudan menestyksekkäällä kaudella ja otti askeleen kehityksessään. Hän otti isompaa roolia joukkueen johtavana pelaajana, ja uskomme hänen taistelevan tosissaan NHL-paikasta ensi kaudella, Barracudan GM ja Sharksin apulais-GM Joe Will sanoi nhl.comin mukaan.

Goodrow’ta ei ole varattu NHL:ään. Hyvillä tehoilla juniorisarja OHL:ssä pelaamiensa viiden kauden jälkeen nuorukainen liittyi kaudeksi 2014–15 San Josen organisaatioon vapaana agenttina.

Ensimmäisellä kaudellaan Goodrow pelasikin 60 ottelua NHL:ssä tehoilla 4+8=12. Sen jälkeen kahdella kaudella vastuu NHL:ssä on kuitenkin jäänyt yhteensä 17 otteluun. Sen sijaan AHL:ssä verkko on heilunut mukavaan tahtiin.