Jenkkihyökkääjä Roy Radke on perustellut siirtymistään SaiPaan Etelä-Saimaan haastattelussa.

20-vuotias Radke kiekkoili kolme viime kautta Pohjois-Amerikassa junioriliiga OHL:ssä. Alkavalla sesongilla Radke pukeutuu SaiPan keltamustaan peliasuun.

– Olisin voinut mennä farmisarja AHL:ään, mutta kehitykseni kannalta tämä tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Valmentaja Tero Lehterä kertoi minulle, että hänen päätähtäimensä on kehittää pelaajia. Se motivoi, Radke perusteli valintaansa Etelä-Saimaalle.

Radke harjoitteli ensimmäisen kerran SaiPan mukana maanantaina.

– Tapasin jo paikallisia faneja, ja he vaikuttavat uskollisilta kannattajilta. Kaikki huoltajat ja valmentajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Harjoitukset vaikuttivat laadukkailta, niissä oli kova tempo, Radke sanoi.

Laitahyökkääjä on Chicago Blackhawksin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2015.

Alkuperäinen artikkeli on täällä.