Los Angeles Kingsissä kaudet 2002-08 pelannut konkarihyökkääjä Michael Cammalleri palaa joukkueeseen vuoden sopimuksella. Kolme kautta New Jerseytä edustaneen hyökkääjän sopimus oli tannnoin ostettu ulos.

Viime kaudella pahasti epäonnistunut kanadalainen tienaa Los Angelesissa alkavasta kaudesta miljoona dollaria.

Cammalleri iski päättyneellä kaudella New Jerseyn paidassa 61 ottelussa 31 pistettä, ja miehen tehotilasto painui yhdeksän astetta pakkaselle. Parhaalla Los Angeles -kaudellaan 2006-07 Cammalleri mätti 81 ottelussa häkellyttävät 80 pistettä.

Kaksinkertaisen Stanley Cup -mestarin sotisopaan liittyvät Cammallerin lisäksi Minnesotasta ruotsalaispuolustaja Christian Folin ja kanadalaismaalivahti Darcy Kuemper.

Viime kaudella Minnesotaa edustaneen peruspakin vuoden sopimuksen arvo on 850 000 dollaria. Kuemper tienaa vuodesta 650 000 dollaria.

Mestaruusvuosien 2012 ja 2014 jälkeen Los Angelesin maalivahtipeli on ollut jopa liikaa tähtivahti Jonathan Quickin harteilla, joten Minnesotassa viiden kauden ajan kiekkoja kelvollisesti pysäytellyt Kuemper lienee hyvä lisä joukkueen veskariosastolle.

Mainittujen sopimusten lisäksi kahden vuoden tulokassopimuksella joukkueeseen liittyvät yhdysvaltalaismaalivahti Cal Petersen ja kolmivuotisella tulokassopimuksella valkovenäläinen puolustaja Stepan Falkovsky.