Onnistuuko KHL-seura nappaamaan NHL-hyökkääjän toisella yrityksellä? – ”Aloitamme neuvottelut näinä päivinä”

© Kuva: Getty Images

TsSKA Moskova yrittää jälleen napata Colorado Avalanchen isokokoista hyökkääjää Mihail Grigorenkoa itselleen. Pelaajan perhetilanne kaatoi neuvottelut vuosi sitten, ja nyt tilanne on ollut jo pitkään samanlainen.

Ensi talven olympiaturnaus voi kuitenkin olla jälleen Grigorenkoa havittelevalle TsSKA:lle etu neuvotteluissa.

TASS uutisoi, että moskovalaisseura on tarjonnut NHL:ssä pelanneelle hyökkääjälle kolmivuotista sopimusta.

– Aloitamme neuvottelut näinä päivinä. Mistä siirto on kiinni? Raha ei ole ainoa tärkeä asia. Hänellä on jo perhettä ja hänen vaimonsa on ulkomaalainen. Myös tulevat olympialaiset ovat tärkeässä roolissa, sanoo TsSKA:n presidentti Igor Esmantovitsh.

Vuosi sitten epäonnistunut siirto voi nyt toteutua Esmantovitshin mainitseman Pyeongchangin olympiaturnauksen ansiosta. Perheenlisäystä saanut Grigorenko pääsisi nimittäin KHL:ään siirtyessään taistelemaan potentiaalisena ehdokkaana paikasta Venäjän olympiajoukkueeseen, sillä NHL-pelaajia Etelä-Korean ensi talven turnauksessa ei nähdä.

NHL:ää Coloradon lisäksi Buffalo Sabresissa pelannut venäläinen toisi myös TsSKA Moskovalle roiman annoksen taitoa.

Isokokoinen pelintekijä ja kiekkoa taitavasti käsittelevä hyökkääjä on nakuttanut NHL-urallaan 217 kamppailussa 64 tehopistettä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️