Vancouver Canucks varasi tämän kesän varaustilaisuudessa lupaavan kanadalaisvahdin Michael DiPietron kolmannen kierroksen 64. vuorolla.

DiPietro pelasi uskomattoman kauden Kanadan juniorisarjassa ja kantoi OHL:ssä pelaavan Windsor Spitfiresin arvostetun Memorial Cupin voittoon.

Sportsnetin toimittaja Jeff Marek nostaa DiPietron yhdeksi varaustilaisuuden suurimmista mustista hevosista.

– DiPietro oli yksi tämän varaustilaisuuden kiinnostavimmista maalivahdeista. Hän taistelee jokaisesta kiekosta. Hän ei ole isokokoisin maalivahti, mutta se ei ole ollut hänelle koskaan ongelma. Näimme tämän Memorial Cupissa, missä hän johdatti joukkueensa voittoon. Mielestäni hänen olisi pitänyt olla turnauksen MVP, eikä Dylan Stromen, Marek kirjoittaa Sportsnetille.

183-senttisen DiPietron pituus aiheutti suurta huolta yhdessä NHL-seurassa, ja seura kertoi asian hänelle suoraan NHL:n testitapahtumassa pidetyssä haastattelussa.

– Hauska tarina: Yksi joukkue kertoi hänelle NHL Combinessa: ”Emme usko, että voit pelata NHL:ssä meidän joukkueessamme, koska olet liian pieni.” DiPietro iski takaisin: ”Noh, ehkä teillä on sitten ongelmia voittamisen kanssa…” Miten voisit olla pitämättä tuosta, kanadalaistoimittaja kertoo.