Ruotsalaiselle sensaatiohyökkääjälle NHL-sopimus – Joonas Donskoille haastaja

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

San Jose Sharks on tehnyt tiistaina kahden vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Filip Sandbergin kanssa.

22-vuotiasta ja vain 174-senttistä Sandbergia ei ole koskaan varattu NHL:ään, mutta nuori hyökkääjä pelasi todellisen sensaatiokevään HV71:n riveissä.

Sanberg oli yksi joukkueen suurista sankareista, kun seura juhli tänä keväänä Ruotsin mestaruutta. Aikaisemmin vaatimattomilla tehoilla Ruotsin pääsarjassa pelannut hyökkääjä takoi pudotuspeleissä 16 ottelussa tehot 6+8=14, joiden turvin hän oli SHL:n pudotuspelien pistepörssissä kolmannella sijalla.

Kahdesti hopeaa Ruotsin nuorten maajoukkueen kanssa juhlinut Sanberg on tekemässä todellista nousua kohti NHL-kaukaloita, joten hän pelaa tulevaisuudessa samoista pelipaikoista suomalaisen Joonas Donskoin kanssa.

– Filip on todella luova pelaaja, joka näkee kentän hyvin ja pystyy suorituksiin pienessä tilassa. Olemme olleet vaikuttuneita hänen taistelutahdostaan, Sharksin toimitusjohtaja Doug Wilson kehui seuran verkkosivuilla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!