NHL-joukkueen hyvävireinen ykkösvahti loukkaantui pahaan aikaan – ”Ei ideaalitilanne”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators otti etulyöntiaseman Anaheim Ducksia vastaan konferenssifinaaleissa, kun se kaatoi vastustajansa vieraskentällä lukemin 3-1.

Nashville johtaa nyt sarjaa voitoin 3-2.

Ducksin kannalta ottelussa huolestuttavaa oli tappion lisäksi se, että joukkueen ykkösmaalivahti John Gibson loukkaantui avauserässä. Ensimmäisellä erätauolla joukkueen maalille vaihtui Jonathan Bernier.

Bernier torjui ottelussa 16 kertaa ja päästi kaksi laukausta sisään. Hyvässä vireessä pudotuspeleissä ollut Gibson piti maalinsa ottelussa puhtaana avauserässä.

– Eihän se ole ideaalitilanne, mutta tämä on työtäni: tulla kentälle ja antaa joukkueelleni mahdollisuus voittaa, Bernier sanoi Los Angeles Daily Newsille.

Gibson kärsii vammasta alaruumiissa. Ducksin on pakko voittaa seuraava ottelu, jos se haluaa pelata Stanley Cupin finaaleissa. Gibson on sanonut päävalmentaja Randy Carlylelle, että hän voi pelata ottelussa, mutta Carlyle ei ole varma, onko se mahdollista.

GIbsonin vamma tutkitaan paremmin sunnuntaina ja maanantaina, ja Carlyle tekee päätöksen pelaavasta maalivahdista tutkimusten perusteella. Gibson on torjunut kevään pudotuspeleissä hyvällä torjuntaprosentilla 91,8.


PÄIVÄN VIHJE: TPS – HIFK

HIFK vierailee Turussa – jatkuuko ylivoimapelaamistaan parantaneen TPS:n voittokulku?