Boston Bruinsin suomalaisvahti Tuukka Rask oli isossa roolissa, kun Bruins nappasi veitsi kurkulla 3-2 jatkoaikavoiton Ottawa Senatorsin vieraana.

Voiton päässä jatkopaikasta pelannut Senators sai kotiyleisönsä edessä unelmastartin, kun Mark Stone vei joukkueen 1-0 johtoon ensimmäisen erän puolivälissä.

Senators karkasi toisessa erässä jo kahden maalin johtoon, mutta Bruinsin tuli pian otteluun mukaan.

Vierasjoukkue onnistui vielä toisessa erässä tasoittamaan tilanteen David Pastrnakin ja Sean Kuralyn maaleilla.

Ratkaisua saatiin odottaa pitkään, kun maalittoman kolmannen erän jälkeen vasta toisessa jatkoerässä Bostonin sankariksi nousi Kuraly illan toisella maalillaan.

Tulokashyökkääjälle maalit olivat ensimmäiset pudotuspeleissä, minkä lisäksi Kuralyn vyöllä on vasta kymmenen NHL-ottelua.

Ylitöihin joutunut Rask torjui Bruinsin maalilla huimat 41 laukausta. Bruinsin voiton myötä ottelusarja on tilanteessa 3-2 Ottawan hyväksi.