Anaheim Ducksin GM Bob Murray kävi äärimmäisen kuumana Calgary Flamesin puolustajalle Mark Giordanolle, joka teloi Ducksien ykköspuolustajan Cam Fowlerin rumalla polvitaklauksella.

Giordanolle ei tuomittu tilanteesta jäähyä, eikä NHL ottanut tilannetta jatkokäsittelyyn. Murray ei ollut tyytyväinen NHL:n toimiin.

– Se hylättiin todella nopeasti NHL:n johtohenkilöiden toimesta. Se on heidän työnsä. Joten tämä on kai standardi tilanne. Ja jos tämä on standardia… Iso asia nykyjääkiekossa on se, että nämä ovat jollain tavalla tarkoituksellisia, Murray purkaa toimittaja Greg Beachamin mukaan.

Murray pitää Giordanon temppua hyvin likaisena.

– Olen kuullut kuinka ”Gio” on hyvä tyyppi ja hän on sitä ja tätä. Noh, hän on tehnyt tälläistä ennenkin. En kunnioita tuollaisia tyyppejä, taklaavat polveen. Olen pahoillani, mutta polvet, ne pilaavat urasi nopeasti. En pidä siitä. En pitänyt taklauksesta, jyrähtää Murray.

Voit lukea lisää Fowlerin tilanteesta ja katsoa videolla taklauksen klikkaamalla tästä.