Täysin poikkeuksellisista kiekollisista taidoistaan tunnettu 31-vuotias kanadalaishyökkääjä Rob Schremp on jälleen vapailla markkinoilla. Edmonton Oilersin kesän 2004 ykkösvaraus tiedetään ilmaveiveistään ja näyttävistä rankkareistaan NHL-kaukaloissa.

NHL:ssä taiturin ura jäi 114 ottelun mittaiseksi, minkä jälkeen hän on kiertänyt lähinnä Euroopan sarjoja, joissa hän viihtynyt viiden vuoden aikana aina KHL-kaukaloita ja Ruotsin pääsarjaa myöten.

Schremp kävi kokeilemassa onneaan Pohjois-Amerikassa vielä viime kaudella, mutta pelejä kertyi vyölle ainoastaan AHL:ssä ja tehopisteitä syntyi 42 Portland Piratesissa.

Kulunut kausi sujui ensin Sveitsin pääsarjassa SCL Tigersissa, josta hän siirtyi kesken kauden Nürnberg Ice Tigersin joukkueeseen. Ice Tigersin riveissä kanadalainen teki 12 pudotuspeliottelussa loistavat tehot 3+10.

Maanantaina Ice Tiger ilmoitti verkkosivuillaan, että useamman ulkomaalaisvahvistuksen tavoin Schremp ei jatka seurassa. Eri Euroopan sarjoissa pelannut kiekkovirtuoosi ei ole koskaan edustanut suomalaisseuroja.

Schrempin kiekollisista taidoista kertoo paljon se, että hän teki muun muassa Kanadan junioreiden pääsarjassa OHL:ssä aikoinaan yhdellä kaudella 57 ottelussa tehot 57+88=145 London Knightsin joukkueessa.