Bostonissa kotijoukkue Bruinsin ja Ottawa Senatorsin välinen kolmas pudotuspelikamppailu päättyi melkoisiin tunnepurkauksiin.

Senators otti voiton Bobby Ryanin 4-3-osumalla, joka tuli ensimmäisessä jatkoerssä ylivoimalla.

Bruinsin kannattajat eivät sulattaneet Bruinsin Riley Nashin jäähyä, joka johti Senatorsin ylivoimamaaliin.

Kotijoukkueen kannattajien riveistä heitettiin roskaa jäältä poistuneiden Senators-pelaajien niskaan.

Televisiokameroihin tallentui myös tilanne, jossa yksi Bruins-fani yritti varastaa Senators-puolustajan Chris Widemanin mailan.

Kyseinen fani piti pitkään ja hartaasti kiinni Widemanin mailasta, eikä hän meinannut päästää siitä millään irti.

Ottawa Citizenille asiasta kirjoittanut toimittaja Bruce Garrioch epäili Senators-kapteenin Erik Karlssonin huitaisseen fania käsille, jotta tämä päästäisi irti Widemanin mailasta.

– Voimme vain murehtia sellaisista asioista, joita pystymme itse kontrolloimaan. Emme voi hukata energiaa johonkin tuollaiseen. Tiedämme sen, että nyt pelataan pudotuspelejä ja hallissa on paljon energiaa ja tunnekuohuntaa. Meidän pitää vain keskittyä oikeisiin asioihin, Senators-hyökkääjä Alex Burrows puhui välikohtauksesta.

Burrows itse oli kuitenkin todistamassa tapausta läheltä, sillä hän tuli viimeisten joukossa ulos kaukalosta.

– Olin yllättynyt hieman siitä, Burrows myönsi.

– Heillä on intohimoisia faneja ja he yrittävät tehdä kaikkensa tukeakseen omaa joukkuettaan. Toki kun teimme voittomaalin, niin he olivat pettyneitä, mutta emme voi keskittyä sellaiseen. Voimme vain keskittyä itseemme ja pitää huolta toisistamme. Mielestäni käsittelimme tuon tapauksen varsin hyvin, Burrows näki.

Välikohtaus näkyy ylhäältä videolta sekä täältä.