KHL:ssä huhuillaan merkittävää päävalmentajavaihtoa.

Championat-sivuston mukaan yksi KHL:n kovimmista joukkueista Moskovan TsSKA olisi vaihtamassa vastuuvalmentaja Dmitri Kvartalnovin Vjatsheslav Bykoviin. TsSKA oli tämän kauden mestarisuosikkeja, mutta Lokomotiv kaatoi sen hieman yllättäen konferenssivälierissä otteluvoitoin 4-2.

TsSKA:n presidentti Igor Esmantovitsh ehti jo jyrkästi kiistämään R-Sportille Bykovin astumisen remmiin. Esmantovitsh muistutti, että Kvartalnovin diili jatkuu vuoteen 2019 saakka.

Bykov on jo valmentanut TsSKA:ta vuosina 2004-2009. Mies on tuttu myös Venäjän maajoukkueesta, jonka hän johti kahteen MM-kultaan. Bykovin vyöllä on myös kaksi KHL-mestaruutta Salavat Julajevista ja Pietarin SKA:sta. Tällä hetkellä hän työskentelee Sveitsissä Fribourgin neuvonantajana.

Championat on varma siirrosta, sillä TsSKA on käynyt joitain pelaajaneuvotteluja ilman Kvartalnovia. TsSKA on nappaamassa Konstantin Okulovin Sibiristä ja Kirill Kaprizovin Salavatista.