Edmonton Oilersin farmijoukkue Bakersfield Condors voitti yön ottelussa San Diego Gullsin loppulukemin 5-1. Ottelun erikoisin hetki nähtiin loppuhetkillä, kun Condorsin maalivahti Jonas Gustavsson sai itselleen maalimerkinnän.

Gullsien hakiessa kavennusta ilman maalivahtia, Gustavsson torjui kiekon kulmaan, jonka jälkeen vastustajan pelaaja yritti syöttää kiekon omalle puolustajalleen, mutta kiekko lipuikin suoraan omaan maaliin.

Osuma sinetöi ottelun loppulukemat 5-1:een.

Maali oli Gustavssonille uran ensimmäinen. Ruotsalaisvahdista tuli AHL:n historian 12. maalin tehnyt maalivahti.

Condorsin 1-0-avausmaalin teki suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi. Voit katsoa hänen maalin klikkaamalla tästä.

American Hockey League

@TheAHL
GOALIE GOAL 🚨 @Condors netminder Jonas Gustavsson nets his first goal of his career. #SDvsBAK