Vancouver Canucksin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa tunteet roihusivat todenteolla. Buffalon ruotsalaisvahti Robin Lehner aiheutti hämminkiä niin ottelun aikana, kuin myös sen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Vancouverin 4-2-voittoon päättynyt ottelu lähti totaalisesti lapasesta jo ensimmäisessä erässä, kun Buffalon kuumaverinen maalivahti Lehner ja Vancouverin agitaattorihyökkääjä Alex Burrows ottivat yhteen lyhyessä kahakassa. Buffalon jättimäinen puolustaja Justin Falk hyökkäsi samantien Burrowsin kimppuun tilanteen jälkeen. (Näet tilanteen ylhäällä olevasta videosta, tai sitten klikkaamalla tästä.)

Burrows sai sanottua ottelun viimeisen sanan iskemällä Vancouverille ottelun 3-2-voittomaalin. Kanukkihyökkääjä ja ruotsalaisvahti pitivät vähemmän ystävällisen sanailutuokion maalin jälkeen. Voit katsoa tilanteen täältä. (Youtube)

Lehner kävi tulikuumana joukkueelleen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Emme pelanneet yhtään hyvin tänään. Ei yhtään. Teimme kaksi suoritusta joista tuli kaksi maalia. Siinä kaikki. Se ei ole enää edes harmittavaa, vaan se on raivostuttavaa, kommentoi silminnähden vihainen Lehner ottelun jälkeen.

– Tämä on epäkunnioittavaa kun meillä on pelitapa ja käymme läpi asioita, kuten esimerkiksi kuinka pelata toisessa erässä. Valmentaja kertoi hyvän pelitavan, me teimme täysin toisin. Me emmä tee mitä hän käskee ja se saa minut vihaiseksi. Se saa monet meidän pelaajat vihaiseksi. Epäkunnioittavaa on se sana.

Lehner antoi palaa kaiken aivan kerralla ulos. Kokemattoman joukkueen otteet saivat ruotsalaisvahdin täysin raivon partaalle.

– Onko se kiinni kypsyydestä? Kaverit eivät seuraa ohjeita? Kyllä se on. Katso veteraanijoukkueita. Se ei ole tiedettä. Hyvät joukkueet tekevät saman asia uudelleen ja uudelleen. Kun asiat eivät mene hyvin, he palaavat takaisin struktuuriin. Struktuuri pelastaa heidät. Meillä on sitä, mutta emme pelaa sillä tavalla.

– Emme ole voittaneet mitään tässä liigassa. Brian Gionta on voittanut Stanley Cupin. Kaikki kunnia hänelle. Me muut emme ole tehneet mitää tässä liigassa. Meidän pitää lopettaa luuleminen, että olemme Chicago tai Boston. Meidän täytyy tajuta, että olemme taisteleva joukkue, jonka pitää toteuttaa pelitapaa, kuunnella valmentajaa ja kunnioittaa joukkuetta ja sen valmetajia, päättää Lehner.