Loksahtavatko palaset paikalleen? – NHL:n siirtomarkkinoilla mehukas huhu

© Kuva: Getty Images

Suomikiekko uutisoi tiistaina, että pelinsä kanssa vaikeuksissa oleva Colorado Avalanche on valmis kauppaamaan jopa ruotsalaishyökkääjä Gabriel Landeskogin, vaikka kapteeni itse on asiasta toista mieltä.

Uutisoimme myös järkälemäisen Boston Bruinsin puolustajan Brandon Carlon läpimurrosta ja isosta vastuusta Zdeno Charan vierellä.

Vaikka Carlo olisikin tärkeä osa Bruinsin tulevaisuutta, saattaa hän muuttua jo tulokaskaudellaan kauppatavaraksi. Aiemmin hänet suljettiin pois huhuista loistavien otteiden takia, mutta Bostoniin kaivataan hyökkäysvoimaa kuumeisesti.

Useista pohjoisamerikkalaisista lähteistä kantautuukin huhu, jonka mukaan Bruinsin seurajohto olisi Landeskogin perässä. Samalla tulevaisuuden huippupuolustaja Carlo olisi juuri sitä, mitä nuorennusleikkausta hakeva Avalanchen toimitusjohtaja Joe Sakic haluaisi.

Siirron toteutumista saattaa hankaloittaa Landeskogin vielä neljä kautta jatkuva sopimus, joka tuo ruotsalaiselle yli viiden miljoonan vuositulot. Boston joutuu pian sorvaamaan rahakasta jatkosopimusta esimerkiksi David Pastrnakille ja Ryan Spoonerille.