Boston Bruinsin yli kaksimetrinen puolustaja Zdeno Chara on joukkueensa ykköspuolustajia vielä 39-vuotiaanakin. Itseään läpi uransa hyvässä kunnossa pitänyt järkäle on pelannut tasaisen kauden, vaikka kiekollinen pelaaminen ei ole parhaimpien vuosien tasolla. Hän on edelleen joukkueellen elintärkeä johtava pelaaja.

Täksi kaudeksi Chara on ottanut vierelleen kasvamaan Bruinsin kesällä 2015 toisella kierroksella varaaman Brandon Carlon, jonka tulokaskausi on ylittämässä kaikki odotukset.

20-vuotias puolustaja on myös erittäin iso stay-at-home-puolustaja, joka pelaa vahvasti maalin edustalla ja laitojen lähellä. Hänellä on myös sulava luistelu ja kohtalaisen hyvät kiekolliset taidot, joten Carlon pelaamisesta löytyy erittäin vähän vahvuuksia.

Kaikki tämä on realisoitunut kauden aikana, kun nuori puolustaja on nostanut itsensä Bruinsin ykköspariin, jossa hän pelaa Charan kanssa jopa 24 minuutin peliaikoja.

Tehopisteitä Carlon on tehnyt 3+6, kun otteluita on takana 47. Hänen tehotilastonsa on plussalla neljän pykälän verran.

Roolistaan ja vahvuuksistaan johtuen Carlo on jäänyt tehokkaampien nuorien varjoon, mutta on ehdottomasti yksi parhaimpia tulokaspuolustajia tällä kaudella NHL:ssä.