Huhu kiertää – potkitaanko suomalaisveskarin NHL-valmentaja juuri ennen merkkipaalua?

© Kuva: Getty Images

Jo pari vuotta aina silloin tällöin on kiertänyt huhu, että Boston Bruinsin päävalmentaja Claude Julien on hyvin lähellä potkuja joukkueestaan.

Huhut ovat jälleen voimistuneet, kun Tuukka Raskin edustama Bruins on alisuorittanut, eikä edes paikka pudotuspeleissä ole tällä hetkellä varmaa.

Etenkin kun Boston kärsi torstain vastaisena yönä kirvelevän 6-5-tappion Detroit Red Wingsia vastaan johdettuaan ottelua 3-0 ja 4-1, huhutaan silmukan kiristyvän Julienin kaulalla.

Bostonin lisäksi yhden kauden New Jersey Devilsiä sekä kolmella kaudella Montreal Canadiensin penkin takana ollut Julien johdatti Bruinsin Stanley Cupiin vuonna 2011.

Viime vuosina on kuitenkin ollut vaikeaa. Vaikka Bruinsin ryhmä on paperilla melko hyvä, ei joukkue ole päässyt pudotuspeleihin sitten kevään 2014.

Tällä hetkellä joukkue on konferenssinsa kuudes, mutta pelannut paljon enemmän otteluita kuin moni takana oleva joukkue.

Jos Julien saisi potkut lähiviikkojen aikana, olisi ajankohta kirvelevä. 56-vuotias kanadalaisvalmentaja saa nimittäin 1000 valmennettua NHL-ottelua täyteen 10 matsin päästä.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä linkistä.