Kotimaiseen jääkiekkostudioon saapuu yllättävä vieras – ei mikään lajin sisäpiiriläinen

Suomalainen ammattinyrkkelijä Niklas Räsänen saapuu Viasatin studiovieraaksi torstaina, kun Jokerit kohtaa kotihallissaan Slovan Bratislavan KHL:n ottelussa.

Tiukasti ensimmäiseen titteliotteluunsa keskittyvä Räsänen ei tällä hetkellä juuri ehdi seurata muita urheilulajeja.

– Tulee aika vähän seurattua muita lajeja nyrkkeilyn ulkopuolelta, aika kun valitettavasti on rajallista. Toki käyn satunnaisesti haistelemassa muitakin lajeja livenä, myös jääkiekkoa, Räsänen kertoo Viasatin tiedotteessa.

Joukkueiden edellinen ottelu päättyi Slovan Bratislavan 2-1-kotivoittoon. Rikkonaista ottelua värittivät mm. lukuisat rangaistukset. Räsänen toivookin näkevänsä Jokereilta voitontahtoista pelaamista ja vahvuutta hyökkäyspeliin.

– Kaksi edellistä näkemääni matsia ovat olleet Suomi-sarjassa pelaavan Kotkan Titaanien ja Jokerien KHL-matsi. On erittäin mielenkiintoista seurata kahden erilaisen joukkueen pelaamista, nähdä lajia vähän eri kulmista.

Mies itse nousee Hartwall Arenalla kehään alle kahden viikon kuluttua. Mariano Hilariota vastaan käytävä matsi on Räsäsen ensimmäinen titteliottelu.

– Varmasti Jokerien matsia seuratessa tulee useasti mieleen, että pian minä itse olen samalla Arenalla ottelemassa. Oikeastaan viimeisten vuosien aikana olen aina Hartwall Arenan nähdessäni haaveillut ja kuvitellet mielessäni sen päivän, kun ottelen siellä pääottelussa. Nyt ollaan jo aika lähellä.

Jokerien ja Slovan Bratislavan välinen ottelu näkyy suorana Viasat Jääkiekko -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa torstaina 8. joulukuuta. Iiro Harjulan isännöimä studiolähetys alkaa klo 18. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jääkiekko-otteluista löydät täältä.

ALL IN Fight Night -nyrkkeilyilta nähdään 17. joulukuuta suorana Viaplayssa yksinoikeudella. Kovatasoisessa tapahtumassa kehään nousevat nyrkkeilyn valovoimaisimmat tähdet Eva Wahlström, Robert Helenius, Edis Tatli ja Niklas Räsänen.