© Kuva: Getty Images

AHL-seuran kapteeni lyyhistyi jäähän juuri ennen ottelun alkua – tilasta ei tarkkaa tietoa

AHL:ssä juuri ennen Tucson Roadrunnersin ja Manitoba Moosen ottelua nähtiin pelottava tilanne, kun kotijoukkue Roadrunnersin kapteeni Craig Cunningham lyyhistyi jäähän.

Asiasta uutisoi muun muassa tucson.com, jonka mukaan Cunningham romahti jäähän kansallislaulujen jälkeen. Raportin mukaan hän olisi kouristellut tilanteessa.

Molempien joukkueiden huoltohenkilöt ryntäsivät nopeasti hänen luo, kuten tekivät myös paikalliset palomiehet, jotka olivat olleet mukana soittamassa säkkipillejä ja rumpuja kansallislaulujen yhteydessä.

Cunninghamille tehtiin rintapainalluksia ennen kuin hänet vietiin sairaalaan, missä hoitotoimenpiteitä jatkettiin.

Tarkkaa tietoa kanadalaishyökkääjän tämän hetken tilasta ei ole ollut esillä.

26-vuotias hyökkääjä on NHL-seura Arizona Coyotesin sopimuspelaajia ja sen riveistä tilannetta kommentoitiin suppeasti.

– He veivät hänet heti pois ja hän on sairaalassa. Saamme enemmän tietoa hänestä sunnuntain aikana, Coyotesin päävalmentaja Dave Tippett sanoi AZ Centralin mukaan.

Ohjelmassa ollutta AHL-peliä lykättiin tapauksen jälkeen eteenpäin.

– Me kaikki mietimme häntä ja hänen perhettään. Ajatuksemme ja rukouksemme menevät sinne, Coyotesin maalivahti Mike Smith totesi.

Urallaan Cunningham on pelannut 63 NHL-ottelua Coyotesin ja Boston Bruinsin organisaatioissa. Coyotes poimi hänet itselleen alkuvuodesta 2015, kun Bruins laittoi hänet siirtolistalle.

Cunningham nimitettiin Roadrunnersin kapteeniksi aiemmin syksyllä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!