Winnipeg Jetsin viime kesän suomalaisvaraus Patrik Laine on noussut ryminällä NHL-kaukaloihin. ”Hatrick” Laine -mania pyyhkäisi viime kaudella Suomen yli ja nyt se on levinnyt myös Pohjois-Amerikkaan.

Laine on aloittanut tulokaskautensa vakuuttavasti. Kasassa on jo kuusi maalia sekä kaksi syöttöpistettä seitsemässä pelatussa ottelussa. Suomalaislaituri keikkuu NHL:n maalipörssin kärkisijoilla ja 18-vuotiaan nuorukaisen otteet ovat saaneet suitsutusta Pohjois-Amerikassa.

Laine teki suomalaisittain tutun tuuletuksen torstain ja perjantain välisenä yönä, kun hän viimeisteli kaksi osumaa Dallasin reppuun. Samaisen tuuletuksen teki Teemu Selänne Winnipegin ja Edmontonin välisessä ulkoilmaottelussa, jossa seurojen legendat kohtasivat.

Nyt samaista tuuletusta harjoiteltiin NHL:n makasiini ohjelmassa NHL On The Fly:ssa. Ohjelman juontaja Jamie Hersch yritti jäljitellä Laineen tuuletusta entisen NHL-kiekkoilija Bill Lindsayn ohjeistuksella. Aivan putkeen tuuletus ei vielä Herschiltä mennyt. Katso video alta.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.