KHL-seura Sibirissä kuohuu tällä hetkellä, sillä pelaajien palkat laahaavat lähes kolme kuukautta myöhässä.

Overtimen mukaan Sibirin palkat ovat lokakuun puolivälissä jo kolme kuukautta myöhässä. Taloustilanne on niin vaikea, että Sibir voi olla pakotettu myymään parhaita pelaajiaan. Overtime mainitsee, että lihoiksi saatetaan laittaa hyökkääjät Sergei Shumakov ja Maksim Shalunov, jotta seura saa hoidettua liksat pelaajilleen.

Overtimen mukaan tähtikaksikon lähtö mahdollistaisi samalla päävalmentaja Andrei Skabelkan lähdön. Hänellä on oikeus purkaa diili, mikäli seura ryhtyy myymään avainpelaajiaan, jotka ovat kuitenkin joukkueensa parhaat pistemiehet.

Novosibirskin aluehallinnon kuvernööri Vladimir Gorodetski on luvannut, että Sibir saa merkittävän summan rahaa vuoden loppuun mennessä. Nähtäväksi jää, onko se jo myöhäistä. Sibir on viimeisenä neljänä kautena mennyt pudotuspeleihin ja kolmena edellisenä sesonkina vähintään toiselle kierrokselle. Nyt se on itäisen konferenssin kuudentena.