Kahdella viimeisimmällä kaudella pahasti laskusuunnassa olleen NHL-hyökkääjän R.J. Umbergerin on uskottu olevan lähes varma ulososton kohde tänä kesänä.

Umberger on operoinut 4,6 miljoonan dollarin palkkojen keskiarvolla menemään ja tästä Philadelphia Flyers haluaisi päästä eroon.

Mutta.

Seura tutkailee tällä hetkellä CSNPhilly.com:n mukaan kahta vaihtoehtoa. Yksinkertaista ulosostoa tai sitä, että se pitäisi vielä Umbergerin ensi kauden riveissään, jolloin sen ei tarvitsisi ostaa häntä ulos ja kantaa palkkakatossaan rasitteita kahden kauden ajan.

Ulososto toisi 3 miljoonan dollarin säästöt Flyersille ensi kaudelle, mutta palkkakattoon Umbergerin ulososto jättäisi kahdelle vuodelle, kummallekin kaudelle 1,5 miljoonan dollarin mätkyn.

Flyers on saamassa tilaa muutenkin ensi kauden jälkeen palkkakattoonsa, kun sen muutaman muunkin kokeneemman kaverin sopimukset ovat päättymässä.

Umberger itse on sanonut jo aiemmin haastattelussa, että hän odottaa ulosostoa.

– Kuka ei uskoisi kauteni jälkeen? Mutta se riippuu heistä, se on heidän päätös. Bisnespuolta ei pysty itse aina ihan kontrolloimaan, Umberger sanoi CSNPhillylle.

Umberger, 34, istui pitkiä pätkiä katsomon puolella ja pelasi vain 39 runkosarjaottelua Flyersin paidassa. Näissä tehot olivat 2+9=11.

Parhaimmillaan NHL:ssä Umberger on iskenyt yhden kauden aikana 26 maalia.