© Kuva: Juha Tamminen

Liigaseuralle uusi toimitusjohtaja – ”Suomalaisen huippu-urheilun kärkiorganisaatio”

Liigaseura JYP on nimittänyt itselleen uuden toimitusjohtajan.

Kyseisen pestin haltuunsa ottaa Aku Vallenius.

Vallenius on 31-vuotias jyväskyläläinen tietopohjaisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Vallenius siirtyy JYPiin Fonectalta, jossa hän on toiminut lähes kymmenen vuotta esimiehenä myyntiorganisaatioissa.

– Haluan kiittää Jukka Seppästä ja muuta JYP-organisaatiota luottamuksesta. Lähden tulevaan pestiin nöyränä, sillä kyseessä on suomalaisen huippu-urheilun kärkiorganisaatio, jossa tekeminen on hyvin ammattimaisella tasolla jo valmiiksi, Vallenius sanoo seuran tiedotteessa.

– Haimme toimitusjohtajaa, joka johdattaa JYPin parhaiten seuraavaan kehitysvaiheeseen. Kaikki JYP-hyvä kannattaa säilyttää, mutta sen lisäksi menestyvä seuratoiminta tarvitsee aina myös uusia näkökulmia ja uudenlaista osaamista. Aku Valleniuksen vahvin valtti hyvässä hakijajoukossa oli osaamisen lisäksi poikkeuksellisen vahva intohimo ja sitoutuminen JYPin kehittämiseen, kertoo puheenjohtaja Seppänen.

Vallenius aikoo vaalia vahvasti nykyistä JYPin brändiä.

– JYP on uniikki yhteisö, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla seuran, kannattajat ja yhteistyökumppanit tiiviiksi hurrikaaniperheeksi. Haluan, että jatkossakin JYPiin voi samaistua jokainen keskisuomalainen.

Aiemmin tehtävää hoiti Kari Tyni, jonka kanssa Vallenius tekee vahdinvaihdon JYPissä ensi viikolla.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!