Liigassa välierät jatkuvat heti tänään lauantaina, kun niin Tampereella kuin Jyväskylässä ohjelmassa ovat toiset ottelut.

Niitä varten kokoonpanoissa tapahtuu muutoksia.

Jyväskylän ottelun osalta merkittävä liike tulee vastaan JYPin maalilla, kun sillä aloittavana veskarina toimii Tuomas Tarkki. Helsingissä perjantaina JYPin maalilla torjui Veini Vehviläinen, joka ei onnistunut viemään JYPiä voittoon, vaan seurasi aitiopaikalta, kun HIFK tuli takaa ohi ja nappasi ensimmäisen kiinnityksen.

Myös ketjujen saralla JYP tekee useamman muutoksen, kun se muun muassa nostaa Helsingissä maalinteossa onnistuneen Janne Tavin ykkösketjuun. Kolmosketjun laidalle taas nousee Petr Hubacek ja Markus Nenonen taas on nyt nelosketjun toisessa laidassa.

Hieman yllättäen perjantaina HIFK:n maalilla torjunut Kevin Lankinen puolestaan jatkaa myös lauantain ottelussa punaisten petojen tolppien välissä. Enemmän vastuuta puolivälierissä saanut Ville Husso jatkaa kakkosmaalivahtina.

HIFK:n nelosketjussa Matti Lamberg puolestaan astelee Siim Liivikin ja Arttu Luttisen vierelle lauantain otteluun.

Tampereella ilman perjantaina loukkaantunutta profiilipuolustajaansa Markus Nutivaaraa lähtevät Kärpät tuo mukaansa tshekkilaiturin Ivan Humlin, joka on ollut jo tovin ajan katsomon puolella.

Huml ottaa paikkansa oululaisjoukkueen nelosketjusta.

Perjantain jälkeen HIFK johtaa omaa sarjaansa, Tappara taas toista sarjaa. Jatkoon etenee neljällä voitolla.