New York Rangersin ja Boston Bruinsin välisessä ottelussa vierasjoukkue Bruins teki maalivahdinvaihdoksen hieman yllättävään saumaan, ensimmäisen erätauon yhteydessä.

Rangers johti ottelua parilla maalilla, mutta näiden taustalla syyttävä sormi ei suinkaan osoittanut tolppien välissä aloittaneen suomalaisveskarin Tuukka Raskin suuntaan. Ratkaisua ehdittiin tovin ajan hieman ihmetellä muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Raskin korvasi Jonas Gustavsson ja tälle liikkeelle löytyi varsin inhimillinen syy.

– Rask tunsi ennen ottelua olevansa valmis pelaamaan, mutta kaikki kääntyi päälaelleen ensimmäisen erän aikana. Niinpä päätimme tehdä turvallisen liikkeen ja vetää hänet pois maalilta, Bruinsin päävalmentaja Claude Julien kertoi pelin jälkeen.

Rask oli hieman sairastellut ennen ottelua, mutta oli kuitenkin ollut omasta mielestä valmis pelaamaan.

Oli sitten maalissa Rask tai ei, Bruinsille ilta oli vaikea New Yorkissa. Rangers tykitti vielä avauserän kahden maalin lisäksi osumia Bruinsin verkkoon kolmesti ja vei kamppailun nimiinsä lukemin 5-2.