TPS:llä mahdollisuus pistää asetelmat hyvin mielenkiintoisiksi – ”Ei kannata liikaa leijua”

© Kuva: Juha Tamminen

Kertoimet (Expekt)

TPS-Kärpät, 19.3.2016. klo 17.00.
2,80 – 3,70 – 2,20

Perjantaina Oulusta TPS onnistui hakemaan varsin maukkaan vierasvoiton, kun Kalle Kaijomaa tykitti ensimmäisessä jatkoerässä 2-1-maalin Kärppien verkkoon.

Näin TPS nappasi kotiedun itselleen ja sillä on mahdollisuus pistää asetelmia jo varsin mielenkiintoisiksi, mikäli se voittaa lauantaina kotiottelunsa Turussa.

– Kaikki tietävät, että ei tätä kannata liikaa leijua tai juhlia. Ei tällä vielä minnekään pääse, Kaijomaa paniotti perjantain maukkaan vierasvoiton jälkeen SuomiKiekko-sivustolle.

Sinänsä joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen ei tarjonnut suurempia yllätyksiä, sillä yhtä poikkeusta lukuunottamatta runkosarjassa Kärppien ja TPS:n kohtaamiset olivat tiukkoja maalin pelejä.

Nytkin molemmat joukkueet puolustivat erittäin tiiviisti ja aivan huippupaikat olivat kortilla. Varsinkin TPS:llä takalinjat ovat tiivistyneet huomattavasti siitä, mitä ne olivat viime kerralla kun turkulaisryhmä vieraili Oulussa runkosarjan lopussa.

Silloin reppuun helähti kahdeksan maalia.

– Eihän näitä (suorituksia) voi edes oikein vertailla. Pysyttiin hyvin suunnitelmassa ja jatketaan tästä. Kovaa kamppailua ja taistelua tulee olemaan, TPS-luotsi Ari-Pekka Selin mietti jo lauantain peliä.

Sinänsä toki Kärpille perjantain tappio oli katkera, mutta aivan odella surkeaa suoritusta sekään ei esittänyt.

– TPS puolusti hyvin ja oli hyvä joukkue vastassa niin kuin tiedettiin, Kärppien luotsi Lauri Marjamäki kehaisi.

– Seuraava peli tulee nopeasti. Pitää palautua ja valmistautua siihen. Tiettyjä asioita pitää tehdä paremmin ja tietyistä taas pitää pystyä ppitämään kiinni. Kuitenkin tuo puolustuspeli oli kauttaaltaan aika hyvällä tasolla. Mutta hyökkäyspeliin me tarvitaan selkeästi lisää potkua, Marjamäki näki.

Lue lisää:
Tappio tuotti useita muutoksia Kärpillä – pistetykkinä tutuksi tullut tipahti ulos kokoonpanosta

Ilari Savonen
Twitter: @ilarisavonen


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.