Venäläislegenda Sergei Fedorov on parhaillaan Pohjois-Amerikassa saamassa tunnustusta upeasta NHL-urastaan ja juhlimassa pääsyä Hockey Hall of Fameen.

2000-luvun alussa Fedorov seurusteli tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Fedorovin mukaan kaksikko oli jopa naimisssa vuosina 2001-03. Myös Fedorovin agentti Pat Brisson vahvisti The Hockey Newsille vuonna 2003, että hänen asiakkaansa todella oli naimisissa.

Columbus Dispatchin toimittaja Aaron Portzline kertoi hauskan faktan ajalta, jolloin Fedorov ja Kournikova vielä seurustelivat.

– Silloin kun Blue Jackets pelasi Detroitissa, ja Fedorov vielä tapaili Kournikovaa, (Blue Jackets-) pelaajat ryntäsivät kilpaa pukuhuoneesta käytävälle, että näkisivät edes vilauksen (hänestä), Portzline twiittasi.

Aikoinaan Kournikovan huhuttiin suostuneen myös entisen venäläisen NHL-tähden Pavel Buren kosintaan.

Katso yltä kuvia ainakin Blue Jackets -pelureita kiinnostaneesta Kournikovasta.