TUTO Hockey on ilmoittanut tuoreista vahvistuksista.

Maalivahti Kristian Järvinen ja keskushyökkääjä Saku Salminen saapuvat uusina niminä Kupittaalle. Myös puolustaja Jere Sneck palaa takaisin TUTO-paitaan.

23-vuotias Järvinen on turkulaislähtöinen maalivahti, joka on pelannut kuluvalla kaudella HPK:ssa Liigaa viiden ottelun verran.

Mies on myös voittanut Mestiksen mestaruuden KooKoon riveissä kaudella 2013-14. Järvisen lainasopimus HPK:sta kestää jouluun asti, jonka jälkeen TUTOlla on optio loppukaudesta.

– Järvinen tulee erittäin motivoituneena TUTOon ja hänellä on paljon pelinälkää repussaan. Kysymyksessä on laatumaalivahti, joka varmasti auttaa meitä, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola luonnehtii.

21-vuotias Salminen on puolestaan KHL-seura Helsingin Jokereiden sopimuspelaaja. Suurikokoinen hyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella KHL:ssä yhdeksän ottelua ja saalistanut yhden syöttöpisteen.

Salminen on Tampa Bay Lightningin NHL-varaus vuodelta 2013 ja on pelannut Liigassa 49 ottelua Jokereiden sekä viime kaudella HPK:n riveissä. Salmisen lainasopimus Jokereista on mallia toistaiseksi voimassa oleva.

– Meillä on koko syksyn ollut sentteriosastolla pientä vajausta ja Salmisesta saamme nyt hyvän keskushyökkääjän. Saku on erittäin isokokoinen voimahyökkääjä, joka tuo keskikaistalle fyysisyyttä ja hyvää pelipäätä, Aittola sanoo.

Myös puolustaja Jere Sneck palaa samalla KHL-visiitiltään Jokereista takaisin TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.