NHL-seura Nashville Predators on tehnyt kaksi kappaletta sopimuksia venäläislupauksille.

Predators kiinnitti sekä Vladislav Kamenevin että Yakov Treninin tulokassopimuksista.

Kamenev on Predatorsin viime kesän toisen kierroksen varaus, kun taas Trenin huudettiin huudettiin tämän kesän draftissa samaisella kierroksella Predatorsiin.

Kaksikosta Kamenev pelasi viime kaudella KHL:ssä Metallurg Magnitogorskin paidassa. 41 runkosarjaottelussa venäläissentteri iski tehot 6+4=10. Kameneville kertyi pelejä Venäjän maajoukkuepaidassa niin nuorten MM-kisoissa kuin myös Euro Hockey Tourilla.

Trenin puolestaan hyppäsi viime kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, missä hän edusti QMJHL:ssä Gatineau Olympiquesia. 58 runkosarjaottelussa sekä laitahyökkääjän että sentterin tontilla viihtyvä Trenin iski 67 (18+49) tehopistettä.