Jarmo Kekäläinen ei syyttele ketään NHL-seuransa viime kauden ongelmasta

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Columbus Blue Jackets kärsi viime kauden poikkeuksellisen paljon merkittävistä loukkaantumisista. The Columbus Dispatchin toimittaja Aaron Portzline päätyy laskelmissaan siihen, että seuran pelaajilta jäi yhteensä 508 NHL-peliä väliin viime kaudella.

Yli 23 peliä sivussa olivat muun muassa maalivahti Sergei Bobrovski, keskushyökkääjät Brandon Dubinsky, Artem Anisimov ja Mark Letescu sekä puolustaja Ryan Murray.

Kysymyksiä on herättänyt muun muassa se, että seuran pelaajat ovat viime kausina kärsineet paljon vatsalihas- ja nivusvaivoista. Columbuksen general manager Jarmo Kekäläinen ja seuran kiekkopuolen puheenjohtaja John Davidson toteavat kuitenkin, että etenkin vatsalihasvaivat ovat yleistyneet viimeisten vuosien aikana jääkiekossa, mutta asiasta on vaikea löytää julkista dataa.

Kekäläinen ei The Columbus Dispatchin haastattelussa syyttelekään esimerkiksi seuran lääkintähenkilökuntaa tai kuntovalmentajia loukkaantumissumasta.

– Muuttelemme aina asioita ja etsimme uusia toimintatapoja. Sopeudumme koko ajan mutta tehdessämme niin emme reagoi mitenkään erityisesti viime kauteen, toteaa Kekäläinen lehden haastattelussa.

Davidson taas toteaa suoraan, että viime kauden ongelmat menivät hänen mielestään huonon tuurin piikkiin.

– Viime kaudella kokemamme menee vain ja ainoastaan huonon tuurin piikkiin.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!