Mestis-seura nappasi kolme uutta vahvistusta – ”Joukkueen runko on valmis”

© Kuva: Ilari Isotalo

Mestis-seura Peliitat on kiinnittänyt ensi kauden joukkueen rungon viimeiset palaset, kun puolustajat Ville-Veikko Eerola ja Miro Hovinen ovat tehneet sopimukset Peliittojen kanssa. Lisäksi koeaikasopimuksella joukkueeseen liittyy puolustaja Niko Forsström.

Kolmista Hovisella on kokemusta Liigasta Ilveksen pakistosta 26 ottelun verran. Viime kaudella isokokoinen pakki kiekkoili LeKin riveissä 39 ottelua tehoin 3+5=8.

HPK-kasvatti Eerola on puolestaan tuttu nimi Peliitoista. 23-vuotias pakki pelasi Peliitoissa kaudella 2012-13, jolloin 42 ottelua tuottivat tehot 5+15. Hyvä kausi vei Eerolan kotikaupunkiinsa ja HPK:n riveihin, josta hän kävi lainalla Peliitoissa viime keväänä. Nyt Eerola tekee paluun Peliittoihin sopimuspelaajana.

Koeajalla seuraan tuleva 24-vuotias Forsström on Lahden Kiekkoreippaan kasvatti. Kokemusta löytyy myös Pelicansin A-nuorista ja Suomi-sarjasta, jossa Forsström on viettänyt kolme viimeisintä kautta.

– Hienoa, että saimme Eerolan ja Hovisen tulevan kauden pakistoomme. Uskomme, että he pystyvät pelaamaan tasaisen ja nousujohteisen kauden, Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari kommentoi seuran FB-sivulla.

– Näiden sopimusten myötä joukkueen runko on valmis. Pidämme kuitenkin silmät ja korvat vielä auki, jos meille sopivia pelaajia tulee esille.