TPS tiedottaa Harri Tikkasen tehneen seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Edelliset kuusi kautta 33-vuotias lappeenrantalaislähtöinen Tikkanen kiekkoili Rauman Lukon riveissä. Päättyneellä kaudella Tikkanen pelasi runkosarjassa 58 ottelua tehopistein 5+8=13. Pudotuspeleissä hänelle kertyi 14 ottelussa kahdeksan syöttöpistettä.

– Olen intoa täynnä! Tepsi on perinteinen seura, johon rakennetaan nyt uutta kivijalkaa. Haluan olla iso palanen sitä rakennustyötä. Nimilistaa kun katsoo, niin kilpailukykyinen joukkue meillä on kasassa ja haluan oman tekemisen kautta ottaa siitä ison ruudun, Tikkanen kertoo seuran tiedotteessa.

Kokenut Tikkanen on urallaan pelannut Liigaa SaiPassa, HPK:ssa ja Lukossa yhteensä 780 ottelun verran. Pitkältä peliuralta löytyy yhteistä historiaa myös nykyisen päävalmentaja Ari-Pekka Selinin alaisuudesta.

– ”Atu” oli tietysti yksi iso syy tulla tänne. Tuttu valmentaja ja tutut toimintatavat, Tikkanen lisää.

– Harri on erinomainen ”all around” -puolustaja ja hän pystyy pelaamaan isoja minuutteja illasta toiseen. Sen lisäksi hän tuo aimo annoksen ammattimaisuutta ja urheilullisuutta joukkueeseen, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kuvailee Tikkasta.