Leijonaluotsi antoi kovaa rapaa: ”Kaikki näkivät että siellä tehtiin virheitä”

© Kuva: Ilari Isotalo
Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

PRAHA. Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen kävi hyvin kuumana siitä, mitä torstain Tshekki-puolivälieräottelun sisällä tapahtui kolmannen osapuolen suhteen.

Jalonen viittasi näillä erityisen vahvasti kolmanteen erään, jossa tapahtui jos jonkinlaista (lue lisää).

Oli sukeltamista, oli mailan lyömistä käsistä ja siitä seurannutta maalia, oli maalin hylkäämistä ja sun muuta. Näitä Jalonen kävi läpi jo englanninkielisessä osuudessaan pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Eniten Jalonen peräänkuulutti sitä, että eteen tuli epäoikeudenmukaisuutta.

– Kun sitä kohdataan tällä tasolla ja tuommoisessa pelissä, niin se on väärin meitä kohtaan. Kaikki tietävät ja näkivät, että siellä tehtiin virheitä, jotka käänsivät tätä peliä, Jalonen puhkui.

– Enkä halua itkeä tai saada itkijän mainetta tai valittajan mainetta, että tulee häviäjänä itkettyä tuommoisista, mutta kyllä me tarvitaan oikeudenmukaisuutta näihin peleihin. Se on selvä asia.

Tappiota Jalonen ei lähtenyt selittelemään tuomareilla.

– Ei me niihin hävitty, mutta he olivat kyllä auttamassa kaveria peliin mukaan. Eka erä oli tshekkien, mutta toinen erä oli kyllä meidän siihen asti kunnes alkoi tapahtua tuomaripuolella virheitä. Mutta ei tuomareihin kyllä hävitty.

– Olen kyllä äärettömän ylpeä joukkueesta, että ollaan siedetty ja kestetty noita vastoinkäymisiä. Pystyttiin korjaamaan ja keskittymään pelaamiseen sitten.

Tulos on kuitenkin paljon puhuva ja Jalonen tiivistikin tunteet yhteen adjektiiviin.

– Pettynyt.

– Meillä oli kaikki mahdollisuudet, mutta kunnioitetaan tulosta. Siitä ei auta itkeä mitään, se on taululla. Sitä kunnioitetaan.

– Olen ylpeä siitä, että kuinka sitoutunut joukkue on ollut tälle leijonatoiminnalle ja se olisi ansainnut nuo mitalipelit, mutta tämä on meidän kohtalo, Jalonen tiivisti annin.

Ilari Savonen, Praha
Twitter: @ilarisavonen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!