Tulevaksi kaudeksi Liigaan nouseva KooKoo on uutisoinnut suunnatun osakeannin käynnistymisestä.

Osakeannin tavoitteena on yhtiön omistuspohjan laajentaminen sekä oman pääoman korottaminen. Tällä järjestelyllä seura pyrkii vahvistamaan taloudellista pohjaa tulevaa Liiga-taivalta varten.

Mukana on jo yksi kova nimi. Työsulkukaudella Kouvolassa hurmannut San Jose Sharksin hyökkääjä Tommy Wingels on mukana osakeannissa.

– Julkisuudessa pyörinyt tieto oli oikea, eli kouvolalaiset pari kautta sitten hurmannut NHL-pelaaja Tommy Wingels on osakeannissa mukana, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa paljasti.

KooKoo juhli viime keväänä Mestis-mestaruutta ja nousee Liigan syksyisellä päätöksellä jälleen ykköstasolle ensi kaudeksi. Kouvolalaisjoukkue pelasi pääsarjassa kaudet 1987–1990, joten Kymenlaakso palaa jääkiekon liigakartalle 25 vuoden tauon jälkeen.

– Uskomme, että maltillisesti ja pitkäjänteisesti rakentamalla kykenemme tulevaisuudessakin taloudelliseen ja urheilulliseen menestymiseen. Tarkoituksemme on rakentaa KooKoosta koko Kymenlaakson lippulaiva Suomen kovimmassa ammattilaissarjassa ja kiinnostavimmassa urheilulajissa, Välimaa maalaili.