Ville Kolppasen agentti Dmitri Jeremin kiistää, että suomalaisvahti olisi tällä hetkellä lakossa.

Championat-sivusto uutisoi lauantaina, että Neftehimikissä pelaavat Kolppanen, Tim Stapleton ja Dan Sexton olisivat kieltäytyneet pelaamasta perjantaisessa Sibir-pelissä palkkaerimielisyyksien takia (uutinen).

Jeremin kumoaa Kolppasen ja hyökkääjäkaksikon lakkoilun.

– Mitään lakkoa ei ole eikä se ole mahdollista. On totta, että kolme Neftehimik-asiakastani oli loukkaantuneena eivätkä pelanneet. Mutta kaksi heistä pelaa jo sunnuntaina, jos valmennus katsoo heidän olevan fyysisesti kunnossa, Jeremin sanoo TASS-uutistoimistolle.

– Minulla on kaksi muutakin asiakasta nizhnekamskilaisseurassa eli suomalaispakki Teemu Eronen ja venäläishyökkääjä Mihail Zhukov. He eivät jostain syystä lakkoile.

KHL-uutiset ja sarjataulukot erikoissivullamme!