Kazakkiseurassa raju tyhjennys – kolme suomalaista suuntaa Venäjän kakkossarjaan

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Kolme suomalaispelaajaa on jättänyt Kazakstanin pääsarjassa pelaavan Arystan Temirtaun.

Puolustaja Anssi Rantanen sekä hyökkääjät Janne Laakkonen ja Jere Laaksonen poistuivat kazakkiseuran riveistä. Kolmikon ura jatkuu KHL:n farmisarjassa, VHL-liigan Juzhni Uralissa. Asiasta uutisoi yvision.kz-sivusto.

Laaksonen on ollut joukkueensa ykköspyssy Temirtaussa. Hyökkääjä on ampunut 19 peliin tehot 11+17=28. Laakkonen ennätti pelata vain 10 ottelua, mutta summasi saldon 8+10=18. Rantasen tilillä on 10 matsia pistein 0+1.

Samaisen kazakkilähteen mukaan myös puolustaja Joni Haverinen on jättämässä Arystan Temirtaun.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!