Avangard Omskin maalivahti Konstantin Barulin ei lähde Venäjän matkaan Karjala-turnaukseen.

RIA Novostin mukaan Barulinia ei tulla valitsemaan Venäjän lopulliseen miehistöön, sillä se olisi aiheuttanut huvittavan tilanteen Omskissa (uutinen).

Aiemmin Avangardin presidentti Vladimir Shalajev haukkui Venäjän jääkiekkoliiton, joka valitsi Omskin kaksi kassaria maajoukkueiden käyttöön: Barulin oli lähdössä Karjala-turnaukseen ja kakkoskassari Denis Kostin nuorisomaajoukkueeseen.

Koska Omskin kolmosveskari on loukkaantuneena, olisi Avangard joutunut nimeämään ensi viikon Dinamo Moskova -matsiin joukkuejohtajansa kakkosveskarin rooliin. Ykkönen olisi ollut farmissa torjuva Eduard Reizvih.

Shalajevin meuhkaaminen sai Venäjän kiekkoliiton taipumaan ja Raimo Summanen pystyy peluuttamaan ykkösvahtiaan Barulinia KHL-pelissä.

KHL-uutiset ja sarjataulukot erikoissivullamme!