KHL:n uudistus, jossa sarjaa pelataan maaottelujen lomassa, näyttää muodostuvan älyttömäksi ideaksi.

Uutistoimisto RIA Novostin mukaan Raimo Summasen Avangard Omsk joutuu esimerkiksi laittamaan joukkueenjohtajansa Boris Babajevin varamaalivahdiksi Dinamo Moskovaa vastaan 6. marraskuuta.

Omskin ykkösveskari Konstantin Barulin pelaa samaan aikaan Karjala-turnausta, kun taas kakkoskassari Denis Kostin koppaa kiekkoja Venäjän junnumaajoukkueessa. Kolmosmaalivahti Oleg Shilin on loukkaantuneena. Omsk nostaa nuorista ykköseen Eduard Reizvihin ja Babajev on varalla.

Avangardin presidentti Vladimir Shalajev vinoilee RIA:lle, että Dinamon kotiareena on hyvä paikka Babajevin KHL-debyytille. Babajev on ollut viimeksi torjuntatöissä noin 20 vuotta sitten seuran nuorisojoukkueessa.

KHL:n uutiset ja sarjataulukot erikoissivullamme!