KalPalle kolaus – nuorelle sentterille Kärpät-ottelussa ”isompi vamma”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

KalPa sai kolauksen loukkaantumisten saralla, kun 23-vuotias sentteri Arttu Ilomäki joutui jättämään perjantain Kärpät-ottelun kesken.

Ilomäki jäi Kärppien nelosketjun sentterin Juho Keräsen taklauksen alle, minkä jälkeen hän poistui pukuhuoneen puolelle.

– Isompi vamma, KalPan päävalmentaja Pekka Virta murahti kamppailun päätyttyä.

Kyseisellä heitolla KalPa-luotsi viittasi siihen, että tiedossa on todennäköisesti pidempi poissaolo kentiltä.

Virta halusi myös Ilomäkeen kohdistuneen taklauksen eteenpäin kurinpidon saralla. Itse ottelusta Keränen ei saanut taklauksestaan pientäkään jäähyä.

Itse kamppailussa KalPa otti tukkaan Kärpiltä, joka oli parempi lukemin 4-1. Varsinkin kuopiolaisjoukkueen peräpään kiekolliset virheet nousivat isoon valoon.

– Turpaan tuli nyt, mutta ei me noin paljoa huonompia oltu mitä nuo numerot näyttävät. Se suhde vain, että millaisia maaleja annetaan omiin ja miten hyvin omia paikkojamme käytämme hyväksi, niin siinä se ero oli. Tietysti välillä olimme lirissä, mutta oli meillä omatkin momentumit tuossa. Ihan voitettavissa ollut peli, Virta näki.

KalPa ja Kärpät kohtaavat uudelleen heti lauantaina, kun silloin pelipaikkana toimii Niiralan monttu.

– Toivottavasti tuo lopun tunnelma herättää meidän koppia ja tuo taas Kärpille vähän helponoloista ajattelutapaa. Paras mitä tähän kohtaan voi tapahtua on se, että päästään heti huomenna pelaamaan, Virta summasi.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS