Jarmo Kekäläistäkin korkeampiarvoisessa asemassa Columbus Blue Jacketsissa oleva John Davidson kertoi ajatuksistaan koskien Ryan Johansenin sopimussaagaa The Hockey Newsille.

– Heidän haluamassa sopimuksessa ei ole mitään järkeä. Meidän ei tulisi edes vastata niihin lukuihin. Niin surkea tarjous on. Häpeällistä, Davidson tykitti.

– Jos Johansen ei pelaa, hän ei pelaa. Mietinpä vain, että maksaako hänen agenttinsa hänelle ne rahat, jotka hän menettää pelaamatta olemisella…

Davidsonin mukaan Johansenin ja hänen agenttinsa Kurt Overhardtin palkkapyyntö on kiristystä.

– Heidän pyyntönsä on silkkaa kiristystä. Olen ollut tässä liigassa niin kauan, että huomaan mitä tämä on. Tämä on hämmentävää. Hämmentävää!

– Johansen on hyvä pelaaja, mutta ei he voi vaatia meiltä Steven Stamkosin, Jonathan Toewsin tai Patrick Kanen tasoista palkkaa. Hän on hyvä, mutta ei hän mikään Stamkos, Toews tai Kane ole. Ainakaan vielä.

Johansenin kerrotaan haluavan 6,5 miljoonaa dollaria kautta kohden. Columbus olisi valmis maksamaan korkeintaan noin 4 miljoonaa kaudesta. Davidsonin mielestä Johansenin ja hänen agenttinsa pyyntö on jo lähes henkilökohtaista pilkkaa.

– Jos sortuisimme maksamaan sen, mitä hänen agenttinsa pyytää, saisimme kaikki potkut. Ja otan tämän henkilökohtaisesti. En ymmärrä pyyntöä ollenkaan. Otan sen erittäin henkilökohtaisesti. Mitä hän yrittää? Saada meille potkut?

Eilen myös Kekäläinen kommentoi kärkkäin sanoin Johansenia ja sopimusneuvotteluita. Lue kommentit tästä!