Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ja seuran presidentti John Davidson ovat paljastaneet Associated Pressille Columbuksen tekemät tarjoukset hyökkääjä Ryan Johansenille.

Kaksikon mukaan Blue Jackets on tarjonnut Johansenille kolmea erilaista sopimusta: 1) kahden vuoden sopimusta, jossa sentterin paikka olisi yhteensä kuusi miljoonaa dollaria, 2) kuusivuotista, 32 miljoonan arvoista sopimusta ja 3) kahdeksan vuoden ja 46 miljoonan dollarin diiliä.

– Olemme tarjonneet hänelle lähes 50 miljoonaa dollaria. Minusta olemme olleet erittäin reiluja ja silti luvut eivät ole lähelläkään sitä, mitä he haluaisivat, Davidson sanoi.

– Yritämme tehdä asioita organisaation parhaaksi. Yritämme olla reiluja Johansenille ja se mitä saamme vastaukseksi siitä on: ei, ei, ei ja ei.

Rajoitettuna vapaana agenttina olevan Johansenin leirin on huhuttu haluavan sentterille kuuden ja puolen miljoonan dollarin vuosituloihin oikeuttavan sopimuksen.

– Puhumme summista, jotka John Tavares tai Jamie Benn tienaavat. He ovat franchise-pelaajia ja Kanadan olympiajoukkueen pelaajia. Yritän usein olla vertaamatta pelaajia keskenään, mutta koska neuvottelut ovat edenneet kuten ovat, minun on pakko, Kekäläinen totesi.