Seitsemän maalia imuroineelle KHL-veskarille monoa – ”Ei ole sen tyyppinen pelaaja, jota tarvitsemme”

© Kuva: Getty Images

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!

Medvescak on antanut verkkosivujensa mukaan monoa ruotsalaisvahdilleen Christian Engstrandille.

Engstrand liittyi joukkueeseen vasta viikko sitten, mutta ei pystynyt vakuuttamaan valmennusjohtoa alkuunkaan. Ruotsalaiskassari pelasi ainoastaan yhden harjoituspelin Medvescakin riveissä päästäen peräti seitsemän maalia Klagenfurtia vastaan. Se riitti KHL-seuralle.

– Engstrand on erinomainen nuori maalivahti, mutta ei ole sen tyyppinen pelaaja, jota joukkueemme tällä hetkellä tarvitsee. Se oli osittain nähtävissä pelissä ​​Klagenfurtia vastaan, Medvescakin urheilujohtaja Aaron Fox perustelee.

Engstrand on pelannut kaksi viimeistä kautta Linköpingissä Ruotsin kiekkoliigassa.

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!