Kohuotsikoissa viime keväänä ollut jenkkilaituri Ryan Malone on hiljalleen löytämässä uuden osoitteen kiekkourallaan.

Huhtikuun lopulla ajamisesta kokaiinin vaikutuksen alaisena sekä sen hallussapidosta Malone pidätettiin, mutta hän kiistää juuri esimerkiksi hallussapidon. Nyt kuitenkin Malone haluaa saada uransa jälleen oikealle raiteelle ja sen suhteen osoitteeksi on tulossa New York Rangers.

Rangers on muun muassa Minneapolis Star Tribunen toimittajan Michael Russon mukaan puhunut tällä hetkellä vapaana agenttina olevan Malonen kanssa sopimuskuvioista. Malonen viime kauden seura Lightning osti hänet ulos sopimuksesta kevään kohutapauksen jälkeen.

Kovasti hänen perässään oleva Rangers on tehnyt kesällä lyhyitä heille ”halpoja” diilejä esimerkiksi Lee Stempniakin, Chris Muellerin ja Matthew Lombardin kanssa palkkakattohaasteiden keskellä.

Malonen agentti Mike Liut puolestaan sanoi viime viikolla, että Malonea kohtaan on lähestynyt ”muutama” eri joukkue.

Urallaan Malone on ylittänyt 20 maalin rajapyykin NHL:ssä kuuteen kertaan.