HPK on tiedottanut uusimmasta hankinnastaan.

Ritarikerhon tuorein vahvistus kanadalaishyökkääjä Zach Hamill. Sopimus on yhden vuoden mittainen.

25-vuotias sentteri kiekkoili viimeksi KHL-seura Barys Astanassa.

– Olemme olleet kiinnostuneita Hamillista jo keväällä. Pyrimme lennättämään Hamillin Hämeenlinnaan mahdollisimman pian ja tavoitteena on saada hänet kokoonpanoon jo mahdollisesti Pelicans-otteluun 4.9., kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Päävalmentaja Pasi Arvonen on mielissään uudesta hyökkääjästä.

– Hamill on taitava hyökkääjä, joka viihtyy niin sentterin- kuin laiturinkin roolissa. Lähtökohtaisesti häntä kaavaillaan keskushyökkääjän rooliin. Tiedän, että taustat on tutkittu ja Hamill tulee varmasti vahvistamaan joukkuettamme työmoraalillaan.

Oikea käsi alhaalla pelaava Hamill on tahkonnut AHL:ssä 349 ottelua pistein 66+126=190. NHL-pelejä miehellä on tilillään 20.