LeKin Mestis-joukkue on solminut lisää kautta 2014-2015 koskevia pelaajasopimuksia.

Seuratiedotteen mukaan puolustajista sopimuksen tekivät Jimi Kuronen sekä Jimi Santala ja hyökkääjistä puolestaan nimen sopimuspaperiin kirjoitti Jesse Huhtala. Yhteensä sopimuspelaajia on tällä hetkellä 13 kpl.

19-vuotias Kuronen on Jokereiden kasvatti, joka on pelannut edellisen kauden Pohjois-Amerikassa OHL- ja USHL- liigoissa. Kuronen on erittäin lahjakas puolustaja, joka on jo B-juniori-ikäisenä tehnyt hyviä pisteitä Nuorten SM-liigassa. Hän on pelannut myös yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat.

26-vuotiaan Jimi Santalan ura on puolestaan viime vuosina sujunut Ranskan liigassa varsin tehokkaasti. Kaudella 2013-2014 Amiensin joukkueessa 26 ottelussa Santala teki 24 pistettä. Mestistä Santala on ennen LeKiä pelannut Jukureiden, Kiekko-Vantaan sekä RoKin peliasuissa yhteensä 56 ottelua.

21-vuotias Jesse Huhtala voitti viime kaudella Nuorten SM-liigan pistepörssin Lukon paidassa komeilla tehoilla 28+38=66. Alun perin Ässäkasvatti on ehtinyt pelata myös viisi SM-liigaottelua Patapaidassa.

LeKin joukkue kokoontuu yhteen ensi viikon loppupuolella ja aloittaa tiukan valmistumisen kohti syyskuussa alkavaa Mestis-kautta 2014-2015