Kajaanin Hokki on solminut kaksi pelaajasopimusta tulevaa kautta koskien, seura kertoo tiedotteessaan.

Neljä kautta Hokkia edustaneet ja seuran A-junioreista Mestis-joukkueeseen ponnistaneet Miska Humaloja ja Antti Kurkinen jatkavat Hokissa yksivuotisilla sopimuksilla.

Pyhäjärveltä lähtöisin oleva Humaloja pelasi päättyneellä kaudella 52 runkosarjaottelua, joissa 22-vuotias iski tehot 8+22=30. Kevään pudotuspeleissä keskushyökkääjänä viihtyvä Humaloja teki tehot 4+1=5 ollen samalla linnapaitojen toiseksi tehokkain maalintekijä.

– Miskalla olisi ollut vientiä muuallekin, joten olemme todella tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen. Hän on monipuolinen pelaaja, joka on pystyy pelaamaan isoja minuutteja sekä yli- että alivoimalla, Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen iloitsee.

Kuhmolaislähtöinen Antti Kurkinen pelasi Hokin A-junioreissa kolme kautta lähes kahden pisteen ottelukeskiarvolla, jonka jälkeen hän teki nousun Mestis-joukkueeseen.

– Kurkinen näytti viime kaudella, että hän pystyy nousemaan potentiaaliseksi Mestis-pelaajaksi. Lisäksi hän on kainuulaislähtöinen pelaaja, joka on positiivinen asia, Karjalainen kommentoi.

Uusien sopimusta myötä Hokilla on kasassa kuusi pelaajasopimusta kaudelle 2014–2015.