Rauman Lukko ja puolustaja Roni Viirlas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. 21-vuotias Viirlas siirtyi Raumalle kasvattajaseuransa TPS:n riveistä B-juniori-ikäisenä kaudella 2010-11.

Päättyneellä kaudella Viirlas kiekkoili pääasiassa Mestiksen TUTO:ssa, jossa otteluita kertyi 24 tehoin 1+5. Lukon paidassa hän keräsi kahdella kaudella 24 pelaamassaan Liiga-ottelussa myös tehot 1+5.

Pudotuspelejä tilille kertyi edelliskaudelta 14, joissa hän viimeisteli yhden maalin ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

Roni Viirlas on heti vapaa etsimään itselleen uuden seuran.

Hyökkääjä Teemu Nurmi on puolestaan allekirjoittanut sopimukseensa vuoden jatkon eli Nurmen ja Lukon välinen sopimus kattaa nyt myös kauden 2015-16. 186-senttinen ja 88-kiloinen laituri on noussut Raumalla joukkueensa kantaviin voimiin ja alkava kausi onkin jo kuudes Lukko-paidassa.

Raumalla Nurmi on pelannut 0,5 pisteen tehokkuudella per ottelu, sillä Raumalla vietettyjen vuosien aikana mies on kirjauttanut tehot 50+56 pelaamassaan 212 runkosarjan ottelussa.

Pudotuspelejä Lukko-paidassa on kertynyt tähän mennessä 60, joissa on syntynyt tehot 12+13.

Kulunut kausi oli 29-vuotiaan Nurmen osalta loukkaantumisten värittämä, eikä Tappara-kasvatille kertynyt kuin kuusi runkosarjaottelua. Pudotuspeleissä hän iski 13 ottelussa komeat tehot 4+4.