Anaheimissa luvassa isoja muutoksia – hankintalistalla tähtisentteri?

© Kuva: Getty Images

ESPN:n kiekkotoimittaja Craig Custance pohti kolumnisarjassaan viime yönä tipahtaneen Anaheim Ducksin kesän tehtävälistaa.

Ensimmäisenä Custance nostaa esiin kakkossentterin hankkinnan. Custance uskoo Ducksin hankkivan, tai ainakin yrittävän hankkia, joko Ottawa Senatorsin Jason Spezzan tai Vancouver Canucksin Ryan Keslerin. Custancen mukaan Ducksilla on nuoria pelaajia ja Ottawan ensimmäisen kierroksen varausvuoro, joita he voivat käyttää mahdollisessa treidissä houkuttimina.

Toisena kesätehtävänä Custance näkee Ducksille veteraanipuolustajan hankkimisen. Toimittajan mielestä Dan Boyle on yksi vaihtoehto, mutta ehkä parempi tie puolustajan hankkimiselle on vaihtokauppa.

Kolmas tehtävä on syvyyden hankinta maalivahtiosastolle. Custancen mukaan Frederik Andersenin ja John Gibsonin muodostama tandemi voi olla ehkä liian kokematon. Esimerkiksi Ilja Bryzgalov ja Ryan Miller voisivat olla maalivahteja, joista Anaheim voisi olla kiinnostunut.