Torontossa halli hiljeni – Leafs-puolustaja kannettiin paareilla ulos

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin puolustaja Paul Ranger, 29, koki tiistain ottelussa Tampa Bayta vastaan kovia. Tampan Alex Killorn taklasi ensimmäisessä erässä Rangeria päädyssä selästä sillä seurauksella, että jäähän liikkumattomana jäänyt Ranger kannettiin lopulta jäältä paareilla.

Tilanne sai alkunsa päätyyn heitetystä kiekosta, johon Ranger lähti hakemaan kiekkoa perässään Killorn. Juuri ennen laitaa, Ranger löi jarrut päälle, jolloin Killorn pamautti puolustajaa selkään ja tämä lensi pää edellä päätyyn.

Ensimmäistä erää oli tapahtuman aikaan jäljellä vain viisi sekuntia ja erätauko aloitettiinkin viisi sekuntia etuajassa. Koko Leafsin joukkue, ja osa Tampan joukkueesta, tosin jäivät seuraamaan Rangersin saattoa ulos kaukalosta.

Killorn sai tilanteesta 5 minuutin jäähyn ja ottelurangaistuksen.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala