KHL-kausi jatkuu tästä eteenpäin välierillä, mutta ilmassa on jo useita varsin merkittäviä ja kuumia huhuja.

Aloitetaan tuoreimmasta: Championat-sivuston mukaan Torpedossa hyvää työtä tehnyt Peteris Skudra saattaa olla lähtökuopissa. Miestä ei olla suinkaan erottamassa, vaan latvialaiskäskijä harkitsee joidenkin KHL:n kärkiseurojen tarjouksia. On selvää, että joukkueilla on jo kiire kiinnittää tulevan sesongin vastuuvalmentajat ja Skudra haluaa kovempaan jengiin ensi kauden Torpedo-kontrahdista huolimatta.

Skudran tapauksessa vaihtoehtoina voisi ajatella esimerkiksi Pietarin SKA:ta tai Traktoria, joilla on paineita päävalmentajavaihtoon. Jukka Jalonen epäonnistui raskaalla tavalla Pietarissa ja vain ihmeen kaupalla SKA käyttää Leijonien ex-pääkoutsin pahvissa olevan option. Sportboxin mukaan Traktorin Valeri Belousovin päivät ovat luetut ja potkut ilmoitetaan lähipäivinä.

Championat-sivuston mukaan KHL:ään palaava Lada Toljatti on valitsemassa Aleksandr Boikovin General Manageriksi. Mies on entinen Lada-hyökkääjä, joka on työskennellyt KHL-kommentaattorina ja asiantuntijana. Boikov oli jo ehdolla Metallurg Novokuznetskin GM:ksi ennen tätä kautta, mutta osapuolet eivät päässeet sopimukseen. Boikovin tulon myötä Ladan nyky-GM Vladimir Vdovin siirtyy muihin johtotehtäviin.